Laatst gewijzigd: donderdag 17 mei 2001

De Dolfijnen FAQ

(de FAQ voor de alt.animals.dolphins nieuwsgroep)

English version

Deze pagina geeft toegand to de originele FAQ (Frequently Asked Questions (Veel Gestelde Vragen) lijst) voor alt.animal.dolphins nieuwsgroep. Als je deze nieuwsgroep niet kunt benaderen via je eigen Internet Provider, dan kan je een webversie vinden op Deja.com. De FAQ wordt elke 30 dagen gepubliceerd. Dezelfde FAQ wordt ook geplaatst op de algemene informatie nieuwsgroepen news.answers en alt.answers. Als je vragen hebt over de FAQ of aanvullingen of suggesties hebt, e-mail me dan. Je mag de informatie uit de FAQ vrij gebruiken, maar je mag niet zonder toestemming de gehele FAQ of delen daaruit integraal overnemen en gebruiken. Houdt rekening met het copyright op de FAQ: © 1997-2001, Jaap van der Toorn

De FAQ bestaat uit 3 bestanden en een inhoudsopgave en behandelt een breed spectrum van vragen met betrekking tot dolfijnen. Ze worden op de nieuwsgroepen geplaatst als engelstalige tekstbestanden. Je kunt vanaf deze pagina de oorspronkelijke engelstalige tekstbestanden bekijken en ophalen, of de nederlandstalige webversie bekijken.

Dolfijnen FAQ (Inhoudsopgave) (engelstalige tekstversie)
Inhoudsopgave van de Dolfijnen FAQ.
Dolfijnen FAQ (1/3) (engelstalige tekstversie)
Deel 1: over de alt.animals.dolphins nieuwsgroep en algemene biologie vragen. (Geïllustreerde aanvullende informatie over de biologie van dolfijnen kan je vinden op de dolfijnen basiskennis pagina. Voor meer informatie over de levensverwachting en overlevingskansen van dolfijnen kan je terecht bij de online publicatie "A Survival Guide to Survival Rates" (engelstalig))
Dolfijnen FAQ (2/3) (engelstalige tekstversie)
Deel 2: Internet dolfijneninformatiebronnen en vragen over de systematiek van walvissen en dolfijnen. (Zie ook het walvissen en dolfijnen systematiek deel van deze site).
Dolfijnen FAQ (3/3) (engelstalige tekstversie)
Deel 3: Adressen: stageplaatsen, zwemprogramma's, whale watching, dolfijnen therapie en adoptieprogramma's


Back to the Main Page